Sport 2023. május 14. 14:00

Hiába vezetett a Lakitelek, kiegyenlített a Kiskunfélegyháza II.

Képgaléria
Hiába vezetett a Lakitelek, kiegyenlített a Kiskunfélegyháza II.
A vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportjában a 25. fordulót bonyolították le, amelyben a Kiskunfélegyháza II csapata a Lakiteleki TE otthonába látogatott.

Borítókép és további fotók: Szentirmay Tamás

A 13. percben Besze László fellökte a tizenhatoson belül Tombácz Barnabást, amiért a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt László Zsolt lőtte, a labdája a felső lécet érintve pattant a kapuba, 1–0. Öt perccel később Szőke Henrik is szabálytalankodott a büntetőterületen belül, amiért ismét tizenegyes járt. Ezúttal is László Zsolt volt az ítéletvégrehajtó, csak most a bal sarokba lőtt, 2–0. Az első félidő hátralévő idejében bár többet támadott a Lakitelek, de több gólt nem tudott elérni.

A második játékrész is gyors góllal kezdődött, csak ezúttal a Kiskunfélegyháza lőtte. Szőke a bal oldalon próbált elmenni, de Tamásy Krisztián szabálytalankodott vele szemben a tizenhatoson belül. A tizenegyest Szabó Tamás értékesítette, 2–1. Egyre többet támadtak a vendégek, aminek meg lett az eredménye. Az 56. percben, jobboldali beadás után Karsai Tamás lőtt a bal alsó sarokba, 2–2. A találkozó végére elfáradt a hazai csapat, így egyre több alkalommal veszélyeztettek a vendégek. A 90. percben Szalai Ádám a felső lécet találta telibe.

Változatos játék folyt a pályán, aminek az első játékrészében a Lakitelek volt a jobb. Szünet után ez megfordult, a Kiskunfélegyháza kiegyenlített, és az utolsó percben akár a vezetést is megszerezhette volna – számolt be a megyei hírportál.

Lakiteleki TE – Kiskunfélegyháza II: 2 – 2 (2 – 0)

Lakitelek, 100 néző, vezette: Rosta Kevin (Juhász Tamás, Hunyadi Gergő).

Lakitelek: Czakó – Kotvics, Győri, Tombácz (Kovács L. 46.), László Zs., Szabó Á., Illés K., Magyar P. (Kakó 60.), Tamásy K., Dóka, Tamásy R.

Kiskunfélegyháza II: Balla – Tóth L., Horváth B., Besze, Szabó T. (Német 69.), Karsai (Bereczki 84.), Berekszászi, Görög (Kovács L. 84.), Szőke, Polgár (Szalai 26.), Fricska.

Gólszerző: László 13. 18. ill. Szabó T. 48., Karsai 56.
               

Kövessen minket a Facebookon is!