Sport 2023. május 17. 16:00

Kalocsán és Gyergyószentmiklóson bokszoltak

Kalocsán és Gyergyószentmiklóson bokszoltak
Az I. Kalocsai Paprika Kupán vett részt a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia csapata, 11 fő versenyzővel, akik a következő eredményekkel szerepeltek az eseményen.

1. Varga József: U10 korcsoport, 30 kg, bemutató mérkőzést vívott – döntetlen,

2. Nemcsok Levente: U12, 34 kg, bemutató mérkőzést vívott – döntetlen,

3. Seres Viktor: U12, 36 kg, ellenfél nélkül maradt

4. Antal Vince Dávid: U12, 50 kg, ellenfél nélkül maradt

5. Mészáros Dominika Rita: serdülő leány, 60 kg, gyors győzelem, valamint edző mérkőzést is vívott egy nála 7 kilogrammal nehezebb ellenféllel, nagy fölénnyel bizonyult jobbnak,

6. Palotás Róbert: serdülő fiú, 50 kg, győzelem,

7. Tajti Márkó: serdülő fiú, 57 kg, bemutató mérkőzést vívott két súlycsoporttal feljebb – döntetlen,

8. Seregély Imre Gergő: serdülő fiú, 52 kg, bemutató mérkőzést vívott – döntetlen,

9. Rácz Dániel György: serdülő fiú, 54 kg, bemutató mérkőzést vívott egy súlycsoporttal feljebb – döntetlen,

10. Farkas Csanád Bertold: serdülő fiú, 90 kg, bemutató mérkőzést vívott – döntetlen,

11. Rácz Alex: junior korcsoport bemutató mérkőzést vívott két súlycsoporttal feljebb – döntetlen eredménnyel.A hétvége még egy erdélyi utat is tartogatott a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia 7 tanítványának: Mészáros Dominika, Rácz Alex, Rácz Dániel, Tajti Márkó, Seres Viktor, Nemcsok Levente és Palotás Róbert utazott Gyergyószentmiklósra, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportközpontba, ahol egy meghívásos edzőnapon vett részt az akadémia. A programok mellett egyeztetések, megbeszélések is helyet kaptak.A közös edzés után az ökölvívók a Csiky-kertbe vonultak át, csatlakozva az önkéntesekhez, akikkel azért fogtak össze, hogy Gyergyószentmiklós arborétumát, közösségi parkját megtisztítsák a szeméttől és az ösvényeket, sétányokat járhatóvá tegyék, megszabadítva a tél folyamán oda került letört faágaktól. A délután Moldvából, Karácsonkőről (Piatra Neamt) érkezett az ottani ökölvívó csapat, Gabriel Câmpescu edző vezetésével, és így három egyesület, a gyergyószentmiklósi, a kiskunfélegyházi és a karácsonkői ökölvívói között zajlottak színvonalas, kemény sparing edzőmérkőzések.

Z. A.
             

Kövessen minket a Facebookon is!