Program 2023. május 18. 17:00

Családi nap a zeneiskolában

Családi nap a zeneiskolában
Sulibajáró-sulibejáró családi napra várják az érdeklődőket május 20-án, szombaton 15 és 18 óra között a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskolába. Ütős, fa-, rézfúvós és vonós hangszerek, gitár- és zongorakoncert, táncház, fotósarok és nyitott műhely is várja a kicsiket és nagyokat.

A hagyományos családi program kapcsán Kis-Fekete Vilmos intézményvezető elmondta, hogy ezen a napon mindenki megismerkedhet a zeneiskolával és az ott zajló munkával. – A családi nap lényege, hogy minden és mindenki testközelben van. A családok személyesen is megismerhetik a zeneiskola tanárait, kérdezhetnek az oktatással kapcsolatban. A leendő növendékek bemehetnek a hangszeres termekbe, kipróbálhatják a hangszereket, és be is iratkozhatnak – fogalmazott.

Május 20-án minikoncertek sorozata várja az érdeklődőket, a pincéből indulva egészen a második emeletig. Az iskola udvarán kétszer 10 perces táncház lesz, ahol bárki gyakorolhatja a társas és a néptánc lépéseit. A nyitott kézműves műhelyben az egyéb művészeti ágakat is kipróbálhatják a résztvevők, sőt, a fotósok munkáját is megismerhetik. Mindenki egy színes brosúrát kap majd, a kérdéssort helyesen megválaszolók pedig jutalomban részesülnek.

Azok, akiknek megtetszik valamelyik hangszer, május 24-én, 25-én és 26-án délután 3 órától iratkozhatnak be.

G. E.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!