Helyi hírek 2023. május 21. 08:00

Szabad állóhely sem maradt a Follow the Flow koncertjén

Képgaléria
Szabad állóhely sem maradt a Follow the Flow koncertjén
A Városalapítók hete programsorozat szombat délutáni, nagyszínpadi eseményeit 15 órakor Delhusa Gjon indította, aki jól ismert dalaival sok örömteli pillanatot szerzett a közönségének. A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével is kitüntetett művész repertoárjából nem hiányozhatott a Dalok a szélben vagy a Nika se perimeno című örökzöld sem.

A délután folytatásában a gyermekeké volt a főszerep, a színpadra a Bergengóc Zenegóc Társulat érkezett, akik gyorsan elbűvölték az apróságokat. A jó hangulatú, sok nevetéssel tarkított előadásba a legfiatalabb nézők is tevékenyen bekapcsolódhattak, a bátrak a színpadra is felmehettek.

Az este első fellépője Molnár Tamás énekes, gitáros, dalszerző volt, akit az Anti Fitness Club, majd a JETLAG nevű formáció alapítójaként ismerhetett meg a közönség.

A szombati nap fő koncertjét a FOLLOW THE FLOW együttes adta, akik professzionális látványelemekkel tarkított produkciót tettek színpadra. A három tag, Molnár Csaba (Fura Csé), Szakács Gergő és Vincze Gergely (BLR) hatalmas energiával vitte végig a teltházas, másfél órás nagykoncertet, a
közönség soraiban nem lehetett találni szabad állóhelyet sem. 23 órától Szemerédi Piroska és Várkonyi Tibi élőzenés slágerkoncertje zárta a tartalmas napokat.

Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton  
           

Kövessen minket a Facebookon is!