Sport 2023. május 21. 10:30

Vereség, győzelem és döntetlen a szombati labdarúgó eredmény

Vereség, győzelem és döntetlen a szombati labdarúgó eredmény
Mind a három csapatunk pályára lépett a vármegyei labdarúgó-bajnokság szombati napján, egy-egy győzelem, vereség és döntetlen született.

A vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Kiskunfélegyháza csapata a Kecskeméti LC otthonába utazott és nem várt eredmény született. A kecskemétiek főleg a védekezésre összpontosítottak, beálltak saját kapujuk elé, és az öt védő előtt még négy középpályás is megpróbálta feltartóztatni a félegyházi csatárokat, így sikerrel jártak. A szoros védekezés eredményeként az első félidőben nem is esett gól. A második játékrészben egy hazai szögletrúgás után Urbán Pálról saját kapujába pattant a labda, 1–0. A 72. percben Nagy Szabolcs ütközött az egyik hazai játékossal a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Varga Mihály értékesítette, 2–0. Csapatunk a 94. percben tudott szépíteni, Oroszi Dániel talált a kecskeméti kapuba, 2–1, amivel megerősítette első helyét a góllövőlista élén.
Kecskeméti LC – Kiskunfélegyháza: 2 – 1 (0 – 0)

A Kiskunfélegyháza II csapata a vármegyei II. osztály Északi csoportjában, a 26. fordulóban a Kerekegyházi SE-t fogadta és szép győzelmet aratott a tabella harmadik helyén álló vendégek felett. Az első félidőben még nem született gól, de a második játékrész 49. percében Sánta Dávid betalált a kerekegyházi kapuba, 1–0. Három perccel később Horváth Balázs növelni tudta az előnyt, 2–0. A vendégek részéről Boronkay Dávid tudott szépíteni az 57. percben, 2–1. Mivel több gól nem esett a második csapatunk három ponttal gazdagodott.
Kiskunfélegyháza II. – Kerekegyházi SE: 2 – 1 (0 – 0)

A vármegyei III. osztály Északi csoportjában szereplő Vasutas SK a 27. fordulóban Bugacra látogatott, és ponttal tért haza. A hazaiak az első félidő 35. percében Tajti Bence révén megszerezték a vezetést 1–0, amire nem érkezett válasz a Loki részéről a szünetig. A második játékrész 59. percében Boros György egalizálta az eredményt 1–1. A 75. percben Seres Róbert ismét a hazaiaknak szerzett előnyt 2–1, de három perccel később Bárdos Bence ismét döntetlenre hozta az eredményt 2–2, ami a találkozó végéig már nem változott. 
Bugac – Vasutas SK: 2 – 2 (1 – 0)
             

Kövessen minket a Facebookon is!