Sport 2023. május 23. 18:00

Idős Besze Lászlóra emlékeztek

Idős Besze Lászlóra emlékeztek
Remekül sikerült a Kiskun Kupa, ahol idős Besze Lászlóra emlékeztek az utódok a Városalapítók hete programján. A nemzetközi meghívásos versenyre 29 egyesület 270 sportolója fogadta el a meghívást, közöttük 6 határon túli csapat is.A verseny megnyitóján Balla László alpolgármester a köszöntője után elismerő díjjal jutalmazta Balázs Imrét, akinek a tevékenysége révén több évtizede kiválóan működik a két település között a sportbarátság. Ezáltal több száz fiatal látogatott egymáshoz táborokba, versenyekre, sőt, közösen szerepelnek csapatokban is. A verseny remekül sikerült, látványos mérkőzések sorát láthatta a közönség, a hazaiak megnyerték a csapatversenyt a pesterzsébetiek és a korondiak előtt.Súlycsoportjukban a következők szereztek aranyérmet: Bárány-Almási Bianka, Bárány-Almási Tamás, Bódi Milán, Czakó Zoltán, Dobák Luca, Fekete Hanna, Hideg Balázs, Hideg Zita, Karádi Roland, Kiss Henrietta, Kotroczó Csenge, Nagy Noémi, Nagy Nóra, Páli Éva, Sárkány Dominik és Tapodi Norbert.

Ezüstérmesek: Bakó Dáriusz (az utóbbi két fotón), Bárány-Almási Ádám, Bátyai Dorián, Bene Ivett, Bene Zsombor, Bódi Bence, Kalmár Áron, Nagy Hunor, Pálfi Boglárka, Pálfi Noémi és Tóth Koppány.

Bronzérmesek: Hegedűs Zalán és Kotroczó Levente.

A díszes vándorkupát Hideg Zita őrizheti egy évig, valamint a Besze család által felajánlott legtöbb tusgyőzelmet szerző hazai versenyzőnek járó díj is az övé lett.

Szintén a Besze család ajánlott fel egy díjat a legtechnikásabb félegyházinak, amit Hideg Balázs kapott. A legeredményesebb hazai versenyzőnek pedig dr. Réczi László ajánlott fel kupát, ezt Nagy Nóra érdemelte ki. Rajtuk kívül Nagy Hunor is kapott különdíjat.Aznap Tatabányán az U20-as Szabadfogású OB-n harmadik helyezett lett Tapodi Rebeka, Tapodi Zsófia és Páli Gergő.
             

Kövessen minket a Facebookon is!