Helyi hírek 2014. november 30. 17:00

A tánc az életük

A TV2 idén is meghirdette a Süss fel nap programját, amely idén a tehetséget, a tehetséggondozást állította a középpontba. A programba kizárólag 14 éven aluli különlegesen tehetséges gyerekek kerülhettek be pályázat útján. A jelentkezés november 2-ig zajlott és a legjobb 10 pályázó közé bekerült a kiskunfélegyházi Gál Krisztián - Pindur Cintia versenytáncos pár is.







 

A páros a Junior II. korosztályban versenyez, jelenleg C osztályban. Október óta táncolnak együtt, még csak néhány versenyen vannak túl, de már számos sikert értek el. A saját korosztályukban eddig sosem kaptak még ki, sőt, a napokban külföldön még a felnőtt korosztályban is nyertek. A következő céljuk, hogy december elején a C osztályos országos bajnokságon jól szerepeljenek. Korábbi táncpartnereikkel egyébként mindketten sok remek eredménnyel büszkélkedhetnek.

A TV2 Facebook oldalán, az alábbi linken: https://www.facebook.com/tv2hun/app_179050708951055 2014. december 14-éig lehet szavazni a legjobbnak ítélt tíz ifjú tehetségre, köztük Krisztiánra és Cintiára. Naponta (24 óránként) egyszer lehet szavazni. A szimpátiaszavazás és a program kuratóriumának sorrendje alapján ítélik majd oda a 3 millió forintos díjat a tehetségeknek.

Video: Pindur Zsanett Laura - Gemenc kupa, 2014.11.09., Bécsi keringő

 


 

Kövessen minket a Facebookon is!