Helyi hírek 2023. június 1. 10:30

Szűk családi körben köszöntötték Varga Jánosnét 90. születésnapja alkalmából

Képgaléria
Szűk családi körben köszöntötték Varga Jánosnét 90. születésnapja alkalmából
Varga Jánosné Rozika nénit május 30-án, 90. születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte a városvezetés nevében Balla László alpolgármester és Szamosi Endre képviselő. A hölgyet szép virágcsokorral és Orbán Viktor miniszterelnök kézjegyével ellátott emléklappal ajándékozták meg.

Varga Jánosné Rozika néni 1933. május 30-án született Kiskunfélegyházán. Szülei mezőgazdasági munkával foglalkoztak, a termelőszövetkezetek megalakulása után TSZ tagok lettek. Három gyermekük közül ma már csak Rozika néni él. Egy leány gyermeke született, két unokája és ugyancsak kettő dédunokája van. Családja gyakran látogatja, nagy szeretettel veszik őt körül.

Megtudtuk, hogy Rozika néni mindig háztartásbeliként dolgozott. Férje a mezőgazdaságban tevékenykedett, két éve hunyt el. Napi teendőit a mai napig ellátja, főz, még a piacra is kijár vásárolni. Kedves, mosolygós, az életet derűsen szemlélő asszony, szomszédaival jó kapcsolatot ápol, még kártyázni is összejárnak. Ottjártunkkor a szépkorú hölgy elmesélte, néhány éve súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, amiből sikeresen kigyógyult. Hozzátette, nagyon büszke a családjára és már nagyon várja, hogy fiú unokája hazajöhessen külföldi kiküldetéséből, ahol békefenntartóként dolgozik.

V. B.
              

Kövessen minket a Facebookon is!