Helyi hírek 2023. június 11. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 10. vasárnap – 2023. június 11.

1. Hálásan köszönik a testvérek segítségét és szolgálatát, felajánlását és adományait, amelyekkel széppé tették az úrnapi ünnepet, a körmenetet és a fogadást is! Isten fizesse meg jóságukat!

2. Júniusban minden esti szentmise előtt fél 6-tól imádkozzák a templomban a Jézus Szíve Litániát. Várják a testvéreket közös imádságra.

3. Hétfőn, június 12-én a tanév utolsó Bibliaórája lesz 17.30-kor a közösségi házban. Várják a testvéreket.

4. Kedden Páduai Szent Antal emléknapja lesz, minden szentmisén liliomot szentelnek, ha a testvérek visznek magukkal. Ez a nap egyben Fatimai nap is, délben ünnepi szentmisét mutatnak be a Fatimai Szűz tiszteletére. Előtte fél 12-től a rózsafüzért imádkozzák a családokért és az egyházközségért. A Mária Tisztelők Köre ezen a napon 18 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá, Lugosi Lászlónénál a földszinten.

5. Június 16-án, pénteken Jézus Szent Szívének Főünnepe lesz. A tiszaalpári bencés nővérek szeretettel hívják a testvéreket templomuk búcsújára. Az ünnepi szentmise aznap délután 5 órakor kezdődik, az ünnepi szónok Ft. Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapát úr lesz.

6. Esküvő a héten: Szombaton 17 órakor házasságot köt a templomban Csőszi János és Tamási Renáta.

                          

Kövessen minket a Facebookon is!