Helyi hírek 2023. június 12. 14:00

A MaVíz oklevelét vehette át Juhász István

A MaVíz oklevelét vehette át Juhász István
A Magyar Víziközmű Szövetség Elismerő Oklevélét vehette át Juhász István, a BÁCSVÍZ Zrt. kiskunfélegyházi csatornaszolgáltatási üzemének karbantartási csoportvezetője június 7-én, az Egerben megtartott Országos Víziközmű Konferencián. Az oklevelet Nagy Edit, a MaVíz főtitkára és Kurdi Viktor, a szövetség elnöke, a társaságunk elnök-vezérigazgatója adták át.

Juhász István 2003 óta dolgozik a BÁCSVÍZ Zrt.-nél, elkötelezetten és magas szakmai színvonalon. Kollégái és vezetői egybehangzó véleménye szerint az egyik legmegbízhatóbb dolgozója a cégnek, bármilyen munkát rá lehet bízni, azt legjobb tudása szerint, kiváló minőségben végzi el. Elsődleges feladata a karbantartási és a lakatos tevékenység ellátása, mindemellett többféle gépkezelői jogosítvánnyal is rendelkezik, és szükség esetén a csatornatisztító berendezéseket is megfelelően tudja működtetni.

Az általa irányított TMK csapat jó gazda szemléletének és gondos hozzáállásának köszönhetően a kiskunfélegyházi szennyvíztisztító telep egyre amortizálódó berendezései képesek folyamatosan és üzembiztosan működni. Állandó munkavégzési helyén kívül a többi vidéki telepen is részt vállalt különböző feladatok elvégzésében, gyakorlatias szemléletmódjával járulva hozzá a sikerhez és a költséghatékony megoldásokhoz. A hegesztéshez jeles minősítéssel szerezte meg a képesítést, amely tudását szintén hasznosítani tudja munkája során.

Képes teljesen önállóan és csapatban is produktívan dolgozni, maximális rendet és tisztaságot tartva munkakörnyezetében, akár az íróasztaláról, akár a műhelyről, akár a járművekről van szó. Az adminisztrációs feladatok ellátása során is precíz, naprakész. Sokoldalúságának köszönhetően szinte minden kollégát tud helyettesíteni, közeli és távolabbi munkatársaival is jó a kapcsolata. Munkájának sikerességét alátámasztja az is, hogy több alkalommal kapott hónap dolgozója kitüntetést a csapattal végzett feladatok elismeréseként.

Juhász István szakmai elkötelezettségéért, emberi magatartásáért, továbbá magas színvonalú, lelkiismeretes munkájáért érdemelte ki a Magyar Víziközmű Szövetség Elismerő Oklevél kitüntetését.

               
BÁCSVÍZ Zrt.
                

Kövessen minket a Facebookon is!