Program 2023. június 15. 08:00

Pénteken indul a Béke-Tér-Zene programsorozat

Pénteken indul a Béke-Tér-Zene programsorozat
Negyedik szezonban indul el június 16-án, pénteken, 18 órakor a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében, a Béke-Tér-Zene programsorozat, a főtéren. Az első koncertet a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekartól hallhatja a közönség.

Kis-Fekete Vilmos igazgató elmondta, hogy eddig még soha nem nyitotta az Ifjúsági Fúvószenekar a programot, így most övék a nagy feladat. Izgatottak és nagyon készülnek rá a fiatalok, akik komoly térzenei műsorral állnak fel, ami komoly, mélyebb darabokat is tartalmaz, de természetesen a vicces elemek sem hiányozhatnak majd az estén. Ahogyan fogalmazott: izgalmas nyitánya lesz a dolognak és bíznak benne, hogy az időjárás is végig kegyes lesz a programokhoz.

Az augusztus közepéig tartó sorozat fellépői között lesznek ismerős arcok és lesznek új vendégek is. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, köztük azokat, akik eddig is végigkísérték a térzenei produkciókat és azokat is, akik most először lesznek részesei ezeknek a rövid koncerteknek.

Z. A. 
            

Kövessen minket a Facebookon is!