Helyi hírek 2023. június 17. 08:00

A térzene örömünnepe volt pénteken

Képgaléria
A térzene örömünnepe volt pénteken
Valóságos örömünnep volt a péntek esti, Béke-Tér-Zene programsorozat első koncertje, amit a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekar prezentált a főtéren. A június 16-ai nyitóeseményre nagyon sokan voltak kíváncsiak, már a kezdés előtt negyed órával megtelt a Béke-tér.

A zenekar egy ütős szólóval kezdett szállingózni a helyére, a rendhagyónak számító kezdetet a nézők nagy tapssal értékeltek. A repertoár a későbbiekben sem nélkülözött fülbemászó dallamokat, komoly zenei csemegékkel készült az együttes. Mozart mellett az AC/DC, Whitney Houston, Henry Mancini és a Beatles is kiválóan megfért egymással, páratlan hangulatot teremtett a nézők között. A Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekart Kis-Fekete Vilmos, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója vezényelte, aki a koncert kezdetén megköszönte az érdeklődést és elmondta, hogy nagy szeretettel állították össze az idei nyár programjait a téren, amihez mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánt.

A Béke-Tér-Zene programsorozat következő koncertjét június 23-án hallhatják, amikor Benedek-Tein Edina és Benedek Péter Kamaraegyüttesei lépnek a közönség elé.

Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton
           

Kövessen minket a Facebookon is!