Helyi hírek 2023. június 28. 10:00

Szakmai zsűri különdíjat kapott a PlusMarket kiskunfélegyházi üzlete

Képgaléria
Szakmai zsűri különdíjat kapott a PlusMarket kiskunfélegyházi üzlete
Ünnepélyes keretek között adta át a kiskunfélegyházi PlusMarket dolgozóinak az Store Insider kiadó „Az Év Boltja” versenyen elnyert különdíj oklevelét a Dél-100 Kft. vezetősége, június 27-én.

Dobi István és Hegyi Sándor tulajdonosok megköszönték az üzlet alkalmazottainak azt a fáradhatatlan munkát, ami lehetővé tette, hogy megkapják ezt az országos elismerést. István kiemelte, hatalmas megtiszteltetés számukra, hogy az egykori pici vállalkozásból ilyen nagy céggé tudták kinőni magukat az elmúlt 25 év alatt. Elismerte, a jelenlegi gazdasági helyzet ellenére többletenergiát igényel a fennmaradás és a vásárlók bizalmának, vásárlási kedvének fenntartása, de a kiváló alkalmazottaknak köszönhetően ez fenntartható.

– Nagy öröm számunkra, hogy idén tavasszal az országosan elismert hálózatok között a PlusMarket lánchoz tartozó kiskunfélegyházi üzletünk pályázatát a szakértő zsűri méltatta. A pályázatban az üzletünket, kínálatunkat a vásárló szempontjából mutattuk be, hisz felgyorsult világunkban felértékelődik az idő, viszont ebből van mindig a legkevesebb. Egy bolt árukínálata, kialakítása, elhelyezkedése nagymértékben segíti az ott vásárlókat abban, hogy egy helyen mindent beszerezzenek saját maguk és családjuk számára. Egy háromgyerekes családanya szemszögéből jártuk végig a vásárlást. Bemutattuk, mire kell figyelnünk, hogy elégedett legyen a család: a legkisebbnek a pelenka mellett számos kiegészítőt meg tudott venni az anyuka, a gluténérzékeny fiú étrendjét változatossá tudta tenni az árukészletünkből választva, a tinédzserkorú lány környezettudatos és egészséges kívánalmainak is eleget tudtunk tenni, valamint az anya is egyhelyen megtalálta azokat az élelmiszer- és háztartásicikkeket, amik a mindennapokban szükségesek. Figyelünk arra, hogy az egyre gyakrabban jelentkező glutén- és laktózmentes, illetve a bio- és ökotermékek is bővítsék a palettánkat. Ezek mellett vitaminok és az alap drogériai termékek is helyet kapnak polcainkon. De egy összejövetel esetén akár kortyolnivalót is be lehet szerezni nálunk – ismertette Gila Éva marketing manager a pályázat részleteit, valamint szót emelt az áruválaszték mértékéről.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton
          

Kövessen minket a Facebookon is!