Helyi hírek 2014. december 2. 13:25 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben kifosztás, kitartottság és testi sértés miatt

Képgaléria
Őrizetben kifosztás, kitartottság és testi sértés miatt
Bántalmazta, majd ellopta a sértett pénzét az a körözött férfi, aki közel két éven át prostitúciós tevékenységből származó jövedelemből tartatta ki magát.



A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat kifosztás bűntett, kitartottság bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. Sándor 45 éves helyi lakos ellen.



A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. július 27-én reggel a sértett kiskunfélegyházi lakásában előzetes szóváltást követően többször megütötte a 27 éves nőt, majd a szekrényben tartott pénztárcájából készpénzt vett ki. A sértett a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi szakvélemény szerint 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyomozás adatai szerint A. Sándor megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2013 januárjától a nő prostitúciós tevékenységéből származó jövedelemből kitartatta magát. Mivel a férfi ismeretlen helyen tartózkodott, ezért a kiskunfélegyházi nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben.

A körözött férfit 2014. december 1-jén 14 órakor elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

 

Kövessen minket a Facebookon is!