Helyi hírek 2023. július 9. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Évközi 14. vasárnap – 2023. július 9.

1. Hálásan köszönik mindazoknak a segítségét, akik templom búcsúi ünnepét előkészítették és szolgálatukkal, adományaikkal, kétkezi munkájukkal és segítségükkel széppé tették! Isten fizesse
meg jóságukat, áldozatukat!

2. A hét ünnepei: kedden Szent Benedek apát, Európa fővédőszentjének ünnepe, szerdán a templom  felszentelésének ünnepe, 262. évfordulója lesz, szombaton pedig Szent Bonaventura püspök és egyháztanító emléknapját üljük.

3. Július 13-án, szombaton Fatimai nap lesz, déli 12 órakor ünnepi szentmisét mutatnak be a Fatimai Szűz tiszteletére. Előtte fél 12-től a rózsafüzért imádkozzák a családokért és az egyházközségért. A Mária Tisztelők Köre ezen a napon 18 órára várja a testvéreket közös imádságra a Mártírok u. 7. szám alá, Lugosi Lászlónénál a földszinten.

4. Házasságot kötnek a templomban: július 15-én, szombaton 14.30-kor Józsa
István Örs és Solymosi Kata.

5. Regionális találkozót tart július 26-án, szerdán Petőszállás Pálosszentkúton az édesanyák Szent Mónika Imaközössége. Részletek a templomi hirdetőtáblán olvashatóak.

6. Nagyszülők és idősek világnapját ünneplik Jézus nagyszülei, Szent Anna és Szent Joachim ünnepe kapcsán július 23-án vasárnap. Minden szentmise végén ünnepi áldásban részesítik a nagyszülőket. Ha csak tehetik, menjenek gyermekeikkel és unokáikkal együtt.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!