Sport 2023. július 21. 16:00

Mozgalmas nyár a bokszolóknál

Képgaléria
Mozgalmas nyár a bokszolóknál
Mozgalmas időszakon van túl a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia. Az elmúlt hónapokban, hetekben szoros kapcsolat alakult ki a Felcsúti Ökölvívó Sportklub valamint a külhoni Erdélyi Godako Sportklub (Gyergyószentmiklós) és a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia között.

A többszöri közös munka eredményeképpen a jövőben közösen indítják versenyzőiket a megmérettetéseken. Ennek megfelelően megalakult a Felcsúti Ökölvívó Sportklub Kiskunfélegyházi szakosztálya valamint az Erdélyi Godako Sportklub felvette a Papp László nevet, így a továbbiakban Erdélyi Godako- Papp László Spotklubként működik tovább. A klub így a tágabb lehetőségeket alkalmazva hét fő kiskunfélegyházi ökölvívó versenyzőt tud szerepeltetni, a gyergyószentmiklósi vezetőedző, Huszár Árpád, és a kiskunfélegyházi edző, Ramocsa Sándor vezetésével. Természetesen a Papp László Ökölvívó Akadémia továbbra is folytatja munkáját, változatlan személyi állománnyal, Ramocsa Sándor vezetőedzővel az élen, Seres Attila edző segítségével. A közös munkát a Felcsúti Ökölvívó Sportklub szakmai koordinátora, dr. Kovács László (korábbi szövetségi kapitány) segíti. A csapat az elmúlt héten közös edzőtáborban vett részt Gyergyószentmiklóson, a gyergyói Godako-Papp László és a Budapesti Honvéd csapatával Huszár Árpád, Balzsay Károly és Ramocsa Sándor edzők részvételével.

Július 16-án, vasárnap a félegyházi Papp Lászlósok az Üllői Vezérkupán vettek részt, 9 fő versenyzővel. A megmérettetés eredményei a következőképpen alakultak:

Kozák Menyhért Lorenzo: U10 korosztály, 60 kg - ellenfél nélkül.

Kozák Nikolasz U 12 korosztály, 44 kg pontozásos vereség.

Kozák Norbert U 12 korosztály, 52 kg pontozásos vereség.

Gondi Alexander Akhillesz serdülő, 30 kg ellenfél nélkül.

Paragi Norbert serdülő, 50 kg pontozásos vereség.

Seregély Imre Gergő serdülő, 48 kg pontozásos vereség.

Farkas Csanád Bertold serdülő, 80 kg pontozásos vereség.

Rálik László serdülő +90 kg 2. menetben döntő fölényes győzelem.

Szabó Máté serdülő, 63,5 kg edzőmérkőzés, döntetlen.

Felkészítők Ramocsa Sándor vezetőedző, Seres Attila edző, Provics László.

A Felcsúti SK-hoz igazolt versenyzők névsora:

Nemcsok Levente, Seres Viktor, Mészáros Dominika Rita, Palotás Róbert, Rácz Dániel György, Tajti Márkó és Rácz Alex.

A kiskunfélegyházi csapat hálás szívvel köszöni Huszár Árpádnak a szívélyes fogadtatást, a gyermekekre fordított, szakmailag magas színvonalú edzői munkát, az együttműködést, hogy láthatták a gyergyói hegyek csodáját, az önzetlen odaadást és hogy érezhették az általa nyújtott felejthetetlen élményeket.
  

Kövessen minket a Facebookon is!