Sport 2023. augusztus 16. 15:00

Koppány kalandok és eredmények

Képgaléria
Koppány kalandok és eredmények
Igencsak bővelkedett versenyekben a Koppány íjászok naptára. Júliusban és augusztusban is számos eseményen vettek részt.

Július 15-én Felvidékre, Marcelházára utaztak a Koppányok a Fekete Sólymok versenyére. Rendhagyó módon, idegen, távcéllövő versenyen vett részt Szeibert Imre és Dinnyés Gyula. Nagyon jó célokon, jó pályán, profin, gördülékenyen szervezett esemény volt. Kihívás volt a távcéllövés, és felemelő érzés volt találkozni a felvidéki barátokkal. Dinnyés Gyula a 3. helyezést ért el, Szeibert Imre pedig a középmezőnyben a 25. helyen végzett.

***

Ugyancsak július 15-én, a történelmi DAR 4. fordulóját Hódmezővásárhelyen a motocross pályán rendezte meg, a Hódmezei Őrzők csapata.

Eredmények:

Vadászreflex íjjal: Tóth Milán 4., Balanyi Sándor 5. helyezést ért el.

Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Szólya Imre 4., Csatlós Norbert pedig a 15. helyen zárta a versenyt.

***

Július 16-án egy kis csapat látogatott Gyulára, a Kerecsényi László Íjász Egyesület által szervezett távcéllövő versenyre.

Eredmények:

Vadászreflex íjjal: Fekete Boglárka 1., Dinnyés Gyula 2. helyezést ért el.

***

Július 29-én, Kecskeméten, a VIII. Hírös Kupán II. fordulóján versengtek a Koppányok, a Kecskeméti Íjász Egyesület történelmi versenyén.

Eredmények:

Modern pusztai íjjal: Füleki Bianka 1., Bicskeiné Csányi Mária 2., Szólya Imre 3., Kövecses Zsuzsanna 4., Kiss Tibor 11., Csatlós Norbert 13., Nagy Zoltán 18. helyen végzett.

Vadászreflex íjjal: Fekete Boglárka 1., Füleki Nikolett 1., Tóth Milán 1., Dinnyés Gyula 4., Balanyi Sándor 4., Patyi Norbert 6., helyen zárta a versenyt.

Barebow íjjal: Tóth Mihály 3. helyezést ért el.

***

Augusztus 5-én, Kiskundorozsmán távcélt lőttek a Koppányok ismét. A versenyt a Dorozsmai Íjászok szervezték.

Eredmények:

Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 5. helyezést ért el.

Vadászreflex íjjal: Fekete Boglárka 2., Balanyi Sándor 5. helyezett lett.

***

Augusztus 12-én a Koppányok táboroztató amazonja, Keserű Szilvia versenyezett Pusztamonostoron. Nagy küzdelemben a középmezőny elején, a 9. helyen zárta a versenyt, modern pusztai íjjal versenyezve.

***

Szintén augusztus 12-én, Fekete Boglárka Debrecenben versenyzett az ÉAR Pálya GP 3. fordulóján, ez egyben a WA országos Bajnokság kvalifikációs és pályaminősítő versenye is volt. Boglárka az U18-as vadászreflex kategóriában versenyezve 1. helyen végzett, és a III. osztályú minősítést érte el, a kvalifikáció megszerzése mellett.

***

Augusztus 13-án a nyári turulmezei versenyen harcoltak a Koppányok.

Eredmények:

Modern pusztai íjjal: Füleki Bianka 1., Nagy Zoltán 4. helyezést érte el.

Vadászreflex íjjal: Füleki Nikolett 2., Füleki Imre élete első versenyén 1. helyezett lett.

***

Szintén augusztus 13-án, a MISZ DAR 3D versenysorozat IV. fordulóján vettek részt a Koppány íjászok, Szegeden a Tosza-parton, a Szegedi Szittyák által szervezett versenyen.

Eredmények:

Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 3., Szeibert Imre 8. helyen végzett

Vadászreflex íjjal: Dinnyés Gyula 5. helyen zárta a versenyt.

Kis Mónika
Koppány íjász

                 

Kövessen minket a Facebookon is!