Helyi hírek 2023. augusztus 16. 16:00

Erdélyből fogadtak vendégeket a Kossuthban

Erdélyből fogadtak vendégeket a Kossuthban
A KSZC Kossuth Lajos Technikumban látták vendégük Erdélyből, Gyergyószentmiklósról a Fogarasy Mihály Líceum tanárait és diákjait a nyáron. A Kossuth iskola alapítványa ugyanis sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Zrt. által kiírt pályázaton, ennek köszönhetően egyhetes kirándulásra jöttek a vendégek, akiknek élményekben gazdag programot szerveztek.



Szabó Péterné igazgató elmondta azt is, hogy az iskola bemutatása, a Pálosszentkúti kegyhelyen tett látogatás és a lakiteleki Hungarikum Liget megtekintése mellett mindennap strandolással töltötték a délutánt. Az esti közös bográcsozás és beszélgetés közelebb hozta a két intézmény csapatát. Ennek folytatásaként a pályázati keretből augusztus 24-28. között a kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum tanárai és diákjai utaznak Gyergyószentmiklósra.  





A testvériskolai kapcsolatot szeretnék továbbra is életben tartani, amire keresik a pályázati lehetőségeket. Az igazgatónő ezúton is köszöni a támogatók (Bethlen Gábor Zrt., NEA, Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke) segítségét és a kollégák közreműködését.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!