Helyi hírek 2023. augusztus 20. 08:00

A slágereké volt a főszerep szombaton este

Képgaléria
A slágereké volt a főszerep szombaton este
A Félegyházi Napok programsorozat szombat estéjén a slágereké, örökzöldeké volt a főszerep. Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és zenekara, valamint sztárvendégei, Szulák Andrea, Singh Viki, Kocsis Tibor és Tabáni István kétórás koncerttel örvendeztették meg a közönséget. Molnár György évek óta visszatérő vendége városunk rendezvényeinek, állandó zenekara mellett kiváló művészekkel dolgozik, ebből kaphat ízelítőt évről-évre Félegyháza zenekedvelő közönsége.

Az eseménysorozat első napján nagy érdeklődés kísérte a programokat, szombat este minden helyszínen látogatók sokasága szórakozott. Szélesre tárta kapuit a Cirkuszvilág, ami kétségkívül a gyerekek kedvencévé vált pillanatok alatt. A cirkuszi vagonok, bohócok, az alkotó manóműhely és az interaktív kézműveskedés élményekkel teli estét okozott az apróságoknak.

Kitelepült kézművesek, gasztroegységek, borutca, Vasvári vidámpark, valamint kisvasút is várta a látogatókat szombaton este már, amelyek természetesen az esemény másnapján is a rendelkezésre állnak.

A szombati napot fergeteges buli zárta, Szemerédi Piroska és Várkonyi Tibor megtáncoltatta a közönséget.

Vasárnap a nagyszínpadi programok délelőtt 10 órakor kezdődnek, akkor a Silver Step Tánc Stúdió A cirkusz világában című táncos produkcióját láthatja nyitásként a közönség.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton 
          

Kövessen minket a Facebookon is!