• Kezdőlap
  • Hírek
  • Program
  • Állatkertek Éjszakája – fáklyafényben úszó varázserdővé változik a Kecskeméti Vadaskert
Program 2023. augusztus 23. 16:00 Forrás: Kecskeméti Vadaskert

Állatkertek Éjszakája – fáklyafényben úszó varázserdővé változik a Kecskeméti Vadaskert

Állatkertek Éjszakája – fáklyafényben úszó varázserdővé változik a Kecskeméti Vadaskert
A Kecskeméti Vadaskert augusztus 25-én rendezi meg az Országos Állatkertek Éjszakáját, amelyen különleges programokkal várja a látogatókat.

Idén immáron tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját országszerte különböző állatkertekben, vadasparkokban, állatos bemutatóhelyeken, így a Kecskeméti Vadaskertben is. A program keretében látványetetésekkel, koncerttel, élményállomásokkal és még sok más izgalmas élménnyel várják az állatbarátokat ezen a varázslatos estén - derült ki a Kecskeméti Vadaskert lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.


Az esemény időpontja: augusztus 25., péntek 18:30 – 23:00

Ezen az estén a vadaskert fáklyafényben úszó varázserdővé változik, ahol rengeteg izgalmas program várja a látogatókat. A vadaskert állatgondozói több ikonikus állat látványetetését mutatják be, mint például a szibériai tigrisekét, az afrikai oroszlánokét, az egzotikus majmokét, a kisragadozókét és a növényevő nagyvadakét. A szarvasokat, a csacsikat, a pónikat és az antilopokat pedig a látogatók maguk is etethetik majd az általuk előkészített csemegékkel. 



A zenei program sem maradhat el ezen a különleges estén: 20 órától a Csörömpölők Együttes lép fel az vadaskert színpadán, akik fergeteges hangulatot varázsolnak majd.

Az este folyamán továbbá több helyszínen is élmények és izgalmak várják az érdeklődőket a standoknál: lesz hüllő- és trófeabemutató, állati kincsek standja, teknős- és óriáscsótány tapogatózó, ajándék arcfestés, éjjeli hangulatzenélés. A gyermekeket esti homokozó, légvárak várják.
                   

Kövessen minket a Facebookon is!