Helyi hírek 2023. augusztus 26. 15:10

Meggyúltak a tüzek a bográcsok alatt

Képgaléria
Meggyúltak a tüzek a bográcsok alatt
Ünnepélyes tűzgyújtással vette kezdetét a IV. Halászléfőző verseny augusztus 26-án, szombaton a Kőfaragók-terén.

A versenyző csapatokat és a megjelenteket a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekar műsora fogadta Kis-Fekete Vilmos vezényletével, majd az esemény főszervezője, Bajzák Andrea köszöntötte a résztvevőket. Külön kiemelte Csányi József polgármestert, a főzőverseny zsűrijének elnökét, Balla Lászlót, az esemény házigazdáját, alpolgármestert, Illés Gyulát, a szakmai zsűri elnökét, a rendezvény fővédnökét, Kovács Gergelyt, a Bács-Kiskun Vármegyei Horgászegyesületek Szövetségének ügyvezető elnökét, Szabó Zoltán főtámogatót, a tömörkényi Fish Farm és a Félegyházi Halasbolt tulajdonosát, a zsűri tagját, Berki Zoltánt és feleségét, Steiner Nikolettát, valamint Faragó Ferencet és csapatát, akik a jótékonysági céllal készült ételek elkészüléséért felelősek.

Balla László alpolgármester megnyitó beszédében mindenkinek kitartást kívánt a nagy hőségben és köszönetet mondott a támogatóknak, akik egy emberként álltak újra az ügy mellé néhány hónappal ezelőtt, amikor a szervezés elkezdődött.

– Ez egy nagy dolog számunkra, mert úgy tűnik nem dolgoztunk hiába az elmúlt három alkalommal – fogalmazott.

A versenyt és az eseményt ünnepélyesen megnyitotta, jó szórakozást kívánt mindenkinek.

A délután folytatásában színpadra lép a Padkaporos Táncegyüttes, Tapodiné Boda Brigitta és Németh Arnold (Brilli-Art Studio TSE), Goján Szabolcs harmonikaművész és a Desperado együttes is. Az este hangulatfelelőse dj Basics, aki utcabálra várja az érdeklődőket 19 órától a téren.

Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton
              

Kövessen minket a Facebookon is!