Helyi hírek 2015. január 7. 07:30

Munkába állt az új jegyző Kiskunfélegyházán

Munkába állt az új jegyző Kiskunfélegyházán
Dr. Faragó Zsolt lett 2015. január 6-ától Kiskunfélegyháza jegyzője. A dr. Endre Szabolcs távozását követően kiírt pályázatra 6-an jelentkeztek, közülük a kiskunfélegyházi születésű, ma is a városban élő fiatal szakemberre esett választás. Az 1977-es születésű dr. Faragó Zsolt számára nem lesz ismeretlen a „terep”, ugyanis korábban több évig dolgozott a félegyházi polgármesteri hivatalban.

A jogi egyetem elvégzése után, 2002-ben, a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal gazdasági osztályán helyezkedett el, ahol az önkormányzati ingatlanok hasznosításával foglalkozott.  2003 szeptemberétől 2006-ig Ficsór József polgármester titkára volt, 2006-tól a Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztályát vezette.


Munkája mellett a projektmenedzsment vezetőjeként részt vett a Majsai úti lakótelep felújítására vonatkozó európai uniós pályázat kidolgozásában és lebonyolításában.

2011. januártól Ópusztaszer jegyzője. 2012 szeptemberétől 2013 áprilisáig Tömörkényen, majd Felgyőn is ellátta a települések jegyzői feladatait.   

Nős, 2 gyermek édesapja.

 

Kövessen minket a Facebookon is!