Program 2023. szeptember 14. 10:00

Állati jó buli az Animal Cannibals közreműködésével a Dózsa Óvodáért

Állati jó buli az Animal Cannibals közreműködésével a Dózsa Óvodáért
A Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda Dózsa György utcai székhelyintézménye – több éves kihagyás után – október 7-én jótékonysági bálra hívja a szórakozásra, kikapcsolódásra vágyó közönséget a KSZC Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium tornacsarnokába.

Az esemény fellépői az Animal Cannibals zenekar, valamint az X-Faktorból már jól ismert Art Kingdom Dance Community Tánciskola táncosai. A 80-as, 90-es évek hangulatát idéző fergeteges buli megrendezésével az intézmény célja, hogy az óvodába járó gyermekeket igényes környezet, biztonságos udvari játékok és a mai kor igényeit kielégítő eszközök várják a mindennapokban – tudtuk meg Gémesné Gulyás Bernadett intézményvezető helyettestől.



– Az erre irányuló fejlesztések az elmúlt időszakban már megkezdődtek, megszépült a központi udvar, és parkosított kerttel, új, telepített mozgásfejlesztő eszközzel bővült a játékpark. A befejezéshez azonban még sok munkára és támogatásra van szükségünk. A hátralévő munkálatok költségeit a jótékonysági est bevételéből kívánjuk fedezni, melyre szeretettel várunk minden bulizni vágyót, hogy töltsenek velünk egy felejthetetlen estét e közös cél érdekében.

Jegyek szeptember 4-étől a Dózsa Óvodában kaphatók. További információ: 76/462-637

Facebook elérhetőség: KNÓ – Dózsa Óvoda
                 

Kövessen minket a Facebookon is!