Program 2023. szeptember 6. 16:00

Mária-napok az Ótemplomban

Mária-napok az Ótemplomban
A hagyományokhoz híven, idén is megtartják a Mária-napokat a Sarlós Boldogasszony Templom szervezésében. Ezúttal is szentségimádással, dicsőítéssel és ünnepi szentmisékkel kérik Mária közbenjárását szeptember 8. és 15. között. Az eseményen vendég lesz Ft. Kovács Ferenc, Ft. Tompa Szabolcs és Ft. Bese Gergő atya.

Program:

Kisboldogasszony ünnepén, szeptember 8-án, pénteken 17:15-kor rózsafüzért imádkoznak, majd 18 órára szentmisére és énekes dicsőítésre várják a híveket a templomba.

Szeptember 9-én, szombaton 17:30-kor loretói litánia, majd szentmise lesz.

Szeptember 10-én, vasárnap Veni Sancte – egyházi tanévnyitó az iskolatáskák megáldásával a 9 és a 18 órai szentmisék keretében.

Szeptember 11-én, hétfőn a betegek kenetének kiszolgáltatása a délután 6 órai misén, előtte 5 órától gyóntatás lesz.Szeptember 12-én, kedden, 18 órától szentmisét és előadást tart
Ft. Bese Gergő atya.

Másnap, szeptember 13-án, szerdán Szent Fatimára emlékeznek 11:30-tól rózsafüzér-imádsággal, majd 12 órától ünnepi szentmisével.

A Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, szeptember 14-én, csütörtökön 18 órától gitáros szentmise majd szentségimádás és dicsőítés lesz a templomban.

A Mária-napok szeptember 15-én, pénteken Kálvária-búcsúval zárulnak, a fájdalmas Szűzanya ünnepén szentmise lesz
Ft. Tompa Szabolcs újmisés atyával. Rossz idő esetén helyszín az Ótemplom.
                     

Kövessen minket a Facebookon is!