Sport 2023. szeptember 14. 17:00

Rangadó rangadó hátán a vármegyei kupa harmadik körében

Rangadó rangadó hátán a vármegyei kupa harmadik körében
Szerdán rendezték a vármegyei kupa második fordulóját, ma pedig már a sorsolást is elkészítette a Magyar Labdarúgó-szövetség Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága. A harmadik fordulót szeptember 27-én rendezik, a mérkőzések 16 órakor kezdődnek.

Szeptember 27-én rendezik a vármegyei kupa harmadik fordulóját. Fortuna gondoskodott arról, hogy habár a versenyben lévő vármegyei harmadosztályú csapatok létszáma igencsak megcsappant két kör után, biztosan legyen legalább két vármegye hármas csapat a negyedik körben is. A vármegye három Nyugati csoportjában szereplő, bajnoki címvédő Dunapataj KSE ugyanis az a csapat, amelynek nem jutott ellenfél, így ők már továbbléptek a negyedik fordulóba, ráadásul egymással találkozik a Kunfehértó és a Gara, abból a párosításból is lesz tehát egy harmadosztályú továbbjutó. 

Több párosításban vármegyei első osztályú csapat találkozik egymással. A másodosztályú Foktő az Akasztó, az Apostag a Harta, a Kunszállás a Lajosmizse, a Borota a Baja, a Nemesnádudvar a Kunbaja vendéglátójaként bizonyíthat. Mivel az igazgatóság továbbra is figyelembe veszi a földrajzi szempontokat, nem meglepő, hogy az idén is derbire kerül sor a megyeszékhelyen, a Kecskeméti LC és az SC Hírös-Ép a Széktói stadionban találkozik egymással – számolt be a vármegyei hírportál.

A párosítás (zárójelben jelölve a vármegyei II. és II. osztályú csapatok): 

Kiskőrösi LC – Soltvadkerti TE Soltút

Főnix SE Foktő (II.) – Akasztó FC 

Anda Kalocsa FC – Kecel FC 

Apostag KSE (II.) – Harta SE 

Kecskeméti LC – SC Hírös-Ép 

Katonatelepi SE (III.) – Kiskunfélegyháza 

Kunszállás SE (II.) – Lajosmizsei VLC

Bácsalmási PVSE – Jánoshalmi FC 

Borotai SE (II.) – Bajai LC 

Nemesnádudvari KSE (II.) – Kunbajai SE 

Kunfehértó KSE (III.) – Garai KSE (III.) 

Erőnyerő: Dunapataji KSE (III.)
                

Kövessen minket a Facebookon is!