Helyi hírek 2014. december 6. 14:45

A számlázással, a túlfizetések visszatérítésével volt a legtöbb gond

Képgaléria
A számlázással, a túlfizetések visszatérítésével volt a legtöbb gond
A hőszolgáltatásról tartottak fórumot december 5-én a Darvas József Általános Iskolában. A dunaújvárosi szolgáltató cég nevében Pikóné Perjési Irén műszaki igazgató tartott tájékoztatót, és válaszolt a közös képviselők, valamint a lakók kérdéseire. Az összejövetel résztvevői a legtöbb panaszt a számlázásokkal kapcsolatosan fogalmazták meg, illetve azt kifogásolták, hogy a túlfizetéseket későn, vagy még egyáltalán nem kapták vissza.

A jelenlévők arra is panaszkodtak, hogy a szolgáltató nem kommunikált ügyfeleikkel. Nem tartottak fórumokat, nem adtak időben tájékoztatást a fogyasztókat érintő kérdésekről, a levelekre nem válaszoltak és az ügyintézőket is nehezen lehetett elérni.

Pikóné bevezetőjében arról számolt be, hogy a cég átalakulása végéhez közeledik, és ígéretet tett arra, hogy változtatnak az eddigi gyakorlaton, igyekeznek közelebb kerülni a fogyasztókhoz. A műszaki vezető azt is elmondta, hogy a költségosztókat hamarosan minden lakásban felszerelik. A szakemberek december 12-én délután, 13-án és 14-én délelőtt az érintett fogyasztókat megkeresik és elvégzik a munkát.

Az új szerződéseket, amelyek már tartalmazzák a legújabb törvényi elvárásokat is, december végéig megkapja mindenki. Azokat a túlfizetéseket, amelyeket eddig nem rendeztek, vélhetően már a következő számlázáskor megoldják.

s-r

Kövessen minket a Facebookon is!