Hirdetmények 2023. szeptember 20. 14:00

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán

Euronics üzlet nyílik Kiskunfélegyházán
Szeptember 25-én, hétfőn megnyitja első kiskunfélegyházi áruházát hazánk legnagyobb üzlethálózattal rendelkező elektronikaicikk-kereskedője, a magyar tulajdonban lévő Euronics. Az új üzlet a Tesco Hipermarketben kap helyet, és a hagyományos elektronikai eszközökön túl olyan termékeket is árusít majd, mint a LEGO játékok, a kerti és barkácseszközök vagy az elektromos biciklik és rollerek.

Az új elektronikai üzlet révén a kiskunfélegyháziaknak nem kell hosszabb utat megtenniük ahhoz, hogy hozzájussanak egy műszaki eszközhöz.

A 300 négyzetméteres eladóterű üzletben a legkeresettebb műszaki termékek kapnak helyet – többek között televíziók, háztartási kis- és nagygépek, IT-eszközök, mobiltelefonok, de még olyan viszonylag új termékkategóriák is, mint a kerti és barkácseszközök, sportkellékek, játékok. A cég webshopjából ráadásul a kiskunfélegyháziak ingyenesen, mindössze néhány napos kiszállítással rendelhetnek a teljes árukészletből termékeket a boltba, így megspórolhatják a házhozszállítási költséget.A kiskunfélegyházi üzlet a nyitási időszakban díjmentes helyi házhozszállítást nyújt a háztartási nagygépek és az 55 hüvelyknél nagyobb televíziók esetében. A látogatók ráadásul további szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, például termékbiztosításhoz, esetleges kiterjesztett garanciához vagy akár kedvező futamidejű hitelkonstrukciókhoz. A személyes átvétel esetén is fordulhatnak az értékesítő kollégákhoz, akik segítenek felmérni, hogy milyen kiegészítő termékekre lehet még szükség.Az áruházban 20 hónapos futamidejű ingyen hitel is igényelhető egyes 100 000 forint vételár feletti termékekre. Az ingyen hitel lényege, hogy a futamidő alatt kamatmentesen és egyéb költség nélküli részletfizetéssel törlesztik a vevők a vásárolt árucikk vételárát, így nem kell ezt a nagyobb összeget egyben kifizetniük.

A kiskunfélegyházi üzlet szeptember 25-étől, a Tesco Hipermarketben várja a vásárlókat.

Nyitvatartás:
Hétfőtől szombatig: 10 és 18 óra között,
Vasárnap: 10 és 16 óra között


(X)
            

Kövessen minket a Facebookon is!