Helyi hírek 2014. december 6. 19:40

Sokat ér egy jó szó, nem érzem magam egyedül

Képgaléria
Sokat ér egy jó szó, nem érzem magam egyedül
Segítségre szorulnak, de maguk is szívesen segítenek – Karácsonyt ünnepelték a mozgáskorlátozottak

– Csupaszív emberek, mindig érdeklődnek és üzennek, nem érzem magam egyedül – mondta Csenki Csilla, a Mozgáskorlátozottak Félegyházi Egyesületének tagja, aki krampusznak öltözve várta a vendégeket. – Sokat ér egy jó szó.

– Csilla, súlyos betegség után, gyakorlatilag gyógyultnak mondhatja magát – mutatta be a krampuszt Szedlák Lajos, a Mozgáskorlátozottak Egyesülete Ifjúsági Tagozatának vezetője.

– Mindenkinek hálás vagyok a sok szeretetért és segítségért. Az anyagi és fizikai segítségért ugyanúgy, mint a kiskutyáért és a lelki támogatásért – tette hozzá Csilla.

Cserében a te szorgalmadat dicséri az összes dísz?

– Kellett egy „kék fa”, és akkor már 70 dísz is, meg 120 szaloncukor, és persze a krampusz- és rénszarvasszarvacskák. Így járultam hozzá a mai ünnephez.

Az egész napos karácsonyozás reggel filmvetítéssel kezdődött, majd ételáldás és ünnepi székelykáposzta következett. „A kis bice-bóca” című, egyedi hangvételű előadás a gyerekek műsora és zenei programok szórakoztatták a Salma Ferencné Betti által vezetett egyesület jelenlévő tagjait. A Szakmaközi Művelődési Ház nagytermében tartott közös ünneplés karácsonyi mulatsággal zárult.

tli

 

Kövessen minket a Facebookon is!