Gazdaság 2023. szeptember 26. 14:00

Dél-alföldi Innovációs Díj 2023 – pályázat

Dél-alföldi Innovációs Díj 2023 – pályázat
Tizennegyedik alkalommal hirdet pályázatot a Dél-alföldi Régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása érdekében a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottságának elnöksége. A projektben együttműködik a régió három kereskedelmi és iparkamarája (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád vármegyék kereskedelmi és iparkamarái), valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három vármegye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz október 2-áig beérkezett pályamunkákat.

Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

Az eredmények kihirdetésére, a díjazott pályamunkák szakmai bemutatására novemberben, a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából kerül sor. A kuratórium döntéseinek előkészítését a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti.

A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján (
https://tab.mta.hu/szegedi-teruleti-bizottsag/feladatai/palyazatok/) megtalálhatók.

A pályázati felhívás és útmutató pedig 
ITT OLVASHATÓ.
                     

Kövessen minket a Facebookon is!