Program 2023. október 18. 10:00

Kultúrsarok – Kreatív kalandok a szünetben

Kultúrsarok – Kreatív kalandok a szünetben
Őszi Kézműves Napközit szervez a gyermekek számára a Móra Ferenc Művelődési Központ, hogy jókedvvel töltse meg az őszi szünet hétköznapjait.

Patyi Zoltán – ArtZone Photography

Minden gyerek életében különleges ünnepként van számon tartva a tanítási szünet, amikor az iskolából szabadult ifjúság végre élvezheti az adott évszak szépségeit és a semmittevés pillanatait. A kezdeti lelkesedés azonban gyakran unalomba fulladhat a programok hiánya miatt. A művelődési központ Őszi Kézműves Napközije 6-12 éves gyermekek számára szeretne érdekes és jókedvű kikapcsolódást nyújtani. Az időjárástól függően minden reggel játékos, mozgásos feladatok és társasjátékok alapozzák meg a hangulatot, amelyek során a gyerekek megismerkedhetnek egymással és új barátságok szövődhetnek. A bemelegítő játékok után kezdődnek el a kézműves foglalkozások, ahol a résztvevők a kreativitásuk megmutatása mellett új kézműves technikákkal is megismerkedhetnek. A foglalkozások során őszi dekorációk, ajtókopogtatók, kézzel varrott alkotások és sokszínű halloweeni tökök készülnek majd.

Az Őszi Kézműves Napközi rugalmasan illeszkedik a családok igényeihez: a programot október 30-án és 31-én, valamint november 2-án és 3-án tartják meg, amelyre jelentkezni lehet akár félnapra (8-tól 12 óráig) vagy akár egésznapra (8-tól 16 óráig). A részvételi díj fél napra 600 Ft, egész napra 1000 Ft gyermekenként. Az otthonos légkör és a férőhelyek korlátozott száma miatt a napközire előjelentkezés szükséges, amit megtehetnek Fekete Krisztiánnál a 76/466-843-as telefonszámon vagy személyesen a művelődési központban, október 26-áig.
             

Kövessen minket a Facebookon is!