Helyi hírek 2023. október 22. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 29. vasárnap – 2023. október 22.

1. Októberben minden nap közösen imádkozzák a rózsafüzért a templomban. Hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap pedig az esti szentmise előtt, ¼ 5-től.

2. Szeretettel hívnak mindenkit október 27-én, pénteken este 6 órakor a közösségi házban tartandó Taize imaalkalomra. A végén agapé is lesz, amelyre szeretettel fogadnak aprósüteményeket.

3. A következő hétvégi óraátállítás nem érinti a templom miserendjét.

4. Október 29-én, vasárnap délelőtt a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házaspárok közös hálaadását. Kérik a házassági évfordulójukat ünneplő párokat, jelentkezzenek a plébánián.

5. Október 29-én, vasárnap és november 1-én, szerdán végzik a sírszenteléseket a temetőkben. A Felsőtemetőben délután 2 órakor, az Alsótemetőben délután 3 órakor kezdik. Akik szeretnék elhunytjaik síremlékét megszenteltetni, jelentkezzenek a plébánián vagy a sekrestyében.

6. Kérik a kedves hívek, hogy ha anyagi lehetőségük engedi, fizessék be az egyházi adót vagy a plébánián vagy az újságos asztalon lévő csekken. Az egyházi adó összege aktív dolgozók esetén 7000, a nyugdíjasoknak 5000 forint évente. Isten fizesse meg anyagi hozzájárulásukat.

7. Aláírásukkal továbbra is támogathatják a Mária Rádió elindítását, a sekrestyében vagy a plébánián járulhatnak hozzá a kezdeményezéshez. Személyi igazolványt vigyenek magukkal.
                        

Kövessen minket a Facebookon is!