Program 2023. október 19. 16:00

Tanári hangverseny lesz pénteken a zeneiskolában

Tanári hangverseny lesz pénteken a zeneiskolában
Komolyan szórakozunk! címmel tanári hangversenyre várják a zenekedvelőket a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola, Jankovszki Ferenc Koncerttermébe október 20-án, pénteken 17 órakor.

Kis-Fekete Vilmos, az intézmény igazgatója elmondta, hogy évtizedes múltra tekint vissza a tanári hangverseny hagyománya, hetedik éve szervezi ezeket a koncerteket Szeriné Bíró Ágnes. Kezdetben tematikus események voltak, egy téma köré csoportosították a darabokat.

Szeriné Bíró Ágnestől megtudtuk, hogy a pénteki egy kicsit rendhagyó koncert lesz, a klasszikus zene szórakoztató részébe engedik betekinteni a közönséget. A repertoárban a tánczene, a könnyedebb muzsika lesz a fő irány, mindez természetesen klasszikus nyomvonalon, a reneszánsztól az amerikai dzsesszig. Hozzátette: szerencsésnek érzi magát, hiszen a kollégák nagy energiával, lelkesen vesznek részt az előkészületekben, ami inspiráló mindenki számára.

A koncerten egykori tanítványok is visszatérnek, és a fellépők az esemény végén egy meglepetéssel is készülnek. Mindenkit szeretettel várnak!

Z. A.
          

Kövessen minket a Facebookon is!