Egészségügy 2023. október 22. 18:00

A koraszülöttekért kampányol a PEERS

A koraszülöttekért kampányol a PEERS
Újabb ügyféllel bővült az idén januárban indított új ügynökség, a PEERS Communication portfóliója. A PEERS a KORE, vagyis a Koraszülöttekért Országos Egyesület marketingkommunikációs feladatait látja el a jövőben.

Borítókép: Getty Images Hungary

A Koraszülöttekért Országos Egyesület 2007 év végén egy blogoldalként kezdte el tevékenységét, amelynek segítségével a szerzők saját megélt laikus tapasztalataikat átadva igyekeztek támogatást, biztatást adni más koraszülötteket nevelő családoknak. A blogból 2008-ban weboldal lett, ahol összegyűjtöttek közérthető információkat a koraszülésről, a koraszülött gyermekekről, a koraszülötteket érintő betegségekről, a picik esélyeiről, a koraszülött ellátás aktuális állásáról és a koraszülött osztályokról. Végül, 2011-ben az online térből kilépve, sorstárs szülőkkel közösen alapította meg a Koraszülöttekért Országos Egyesületet Földvári Nagy Zsuzsanna. Azóta is számos módon segítenek a koraszülött gyermekeknek, családjaiknak, egészségügyi intézményeknek, a koraszülöttekkel foglalkozó szakembereknek, hiszen 10-ből 1 gyermek Magyarországon hamarabb kezdi el életét a tervezetthez képest.

A PEERS Communication feladata, hogy a november 17-ei Koraszülöttek Világnapja eseményhez kapcsolódóan a teljes körű marketing, PR és sajtófeladatok mellett a különböző social media felületek kreatív koncepcióját és menedzsmentjét, illetve az ahhoz kapcsolódó tartalomgyártási munkákat is ellássa. A PEERS további kiemelt feladata lesz az egyesület jövő évi új, 1%-os adófelajánlásokat gyűjtő kampányának előkészítése megvalósítása is, mellyel egy hosszú távú kommunikációs stratégiát kívánnak majd megalapozni. A Koraszülöttekért Országos Egyesületről, vagyis a KORE-ról ezen a linken érhetőek el bővebb információk: https://koraszulott.com.

PEERS Communication bár fiatal cég, de az alapítók több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkeznek a PR, sajtó, marketing és social media menedzsment területén. Az ügynökség mozgalmas időszakon van túl új ügyfelek tekintetében, hiszen év eleje óta ellátják az ország egyik legnagyobb, 61 egységből álló, teljesen magyar tulajdonú drogéria-kiskereskedelmi láncának, a jövőre 20 éves Ecofamily PR feladatait és az idén 10 éves Jobb Veled a Világ Alapítvány teljes marketingkommunikációjáért is ők felelnek.
                    

Kövessen minket a Facebookon is!