Sport 2023. október 26. 14:00

Sikeres évet zártak ökölvívóink

Sikeres évet zártak ökölvívóink
Véget ért az évi fő versenyszezon a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia és a Kiskunfélegyháza–Felcsút SK csapatának. A versenyzők Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokságon valamint Junior és Ifjúsági Magyar Bajnokságon mérték össze tudásukat társaikkal.

A Papp László Ökölvívó Akadémia eredményei:

A nyíregyházi magyar bajnokságon, junior korosztályban Farkas Olivia 50 kilogrammos súlycsoportban V. helyen végzett.

Az Egerben megrendezett U12 és Serdülő Ökölvívó Magyar Bajnokságon U12 korcsoportban Ramocsa Zsófia 36 kilogrammban 2. helyezett lett, Kozák Nikolasz 42 kilogrammban második, Kozák Norbert 50 kilogrammban harmadik, Antal Vince Dávid 56 kilogrammban a második helyet szerezte meg.

A serdülő korosztály eredményei:
Gondi Alekszander Achilles 33 kilogrammban 2. helyezett,
Seregély Imre Gergő 44 kilogrammban 5. helyezett,
Szabó Máté 63 kilogrammban 3. helyezett,
Farkas Csanád Botond 80 kilogrammban 5. helyezett,
Rálik László +90 kilogrammban 3. helyezés ért el.



Kiskunfélegyháza–Felcsút SK eredményei:

A Nyíregyházán megrendezett magyar bajnokságon Rácz Alex junior korosztályban 52 kilogramm súlycsoportban ezüstérmet szerzett.



Az egri bajnokság U12 korosztályában Nemcsok Levente 34 kilogrammban magyar bajnok 1. helyezést ért el.

A serdülő korosztály eredményei:
Rácz Dániel György 52 kilogrammban 2. helyezés,
Tajti Márkó 52 kilogrammban 3. helyezés,
Mészáros Dominika Rita 57 kilogrammban 3. helyezést ért el.

A Felcsút SK versenyzői mindkét bajnokság előtt edzőtáborban vettek részt Gyergyószentmiklóson, az Erdélyi Godako Ökölvívó SK-nál.

Ramocsa Sándor vezetőedző köszönetét fejezte ki Huszár Árpádnak, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sk elnökének, aki a táborozást, valamint a szakmai felkészülésben nyújtott segítséget a mieinknek; Seres Attilának, aki az itthoni felkészülésben, versenyeztetésben nyújtott pótolhatatlan támogatást, és köszönet illeti az iskolákat és azok vezetőit, akik tolerálták a versenyzők felkészülési időszakát. (Dózsa György Általános Iskola, Darvas Általános Iskola, Platán Utcai Általános Iskola és a Petőfiszállási Petőfi Sándor Általános Iskola).

Ramocsa Sándor hangsúlyozta, hogy az említetteken kívül természetesen az önzetlen szülői segítséggel egészül ki a történet, csapatmunka kellett ahhoz, hogy ilyen sikeres évet zárhassanak.
– Minden egyes versenyző méltón képviselte egyesületeinket, öregbítve Kiskunfélegyháza ökölvívásban szerzett hírnevét. Hajrá PLA! Hajrá Kiskunfélegyháza–Felcsút SK! – mondta végezetül a vezetőedző.

Z. A.
          

Kövessen minket a Facebookon is!