Sport 2023. október 26. 19:00

Nagykőrösön is nyertek az FTSI junior kosárlabdázói

Nagykőrösön is nyertek az FTSI junior kosárlabdázói
Katonatelepen játszotta a junior bajnokság 2. fordulóját a Félegyházi TSI csapata. Régi sportbarátainkhoz utaztunk, ahol mindenkinek nagyon meg kellett küzdenie a pontokért.

Koncentráltan kezdtük a mérkőzést, agresszív védekezésből jó befejezésekkel gyorsan megnyugtató előnyre tettünk szert. A második negyedben – a folyamatos rotációnak is köszönhetően – kicsit visszaesett a figyelem, ami következtében ellenfelünk néhány extra ponttal csökkentette hátrányát.

A folytatásban azonban újra lendületet vett a félegyházi gépezet, a fiúk nagy energiákkal, gyorsan 30 pontos különbséget alakítottak ki, amely a mérkőzés végéig megmaradt.

Óvatosan, ellenfelünk iránti nagy tisztelettel érkeztünk Katonatelepre. Szeptemberben már játszottunk ellenük az Országos Előselejtezőben, akkor könnyedén jutottunk tovább. Azóta viszont erősödött csapatuk, az akkori mérkőzéshez képest két komoly játéktudású fiúval gazdagodtak. Játékosaim mindegyike komoly hozzáállást mutatott, tudták hogy a Vásárhelyi Kosársuli elleni siker akkor ér igazán sokat, ha ezt a meccset is megnyerjük. Büszke vagyok mindenkire, ezen az estén érett, komoly kosárlabdát játszottunk. Ellenfelünknek pedig ezúton is további sportsikereket kívánok! – mondta el lapunknak Simon Zoltán vezetőedző.


Regionális fiú U18-as bajnokság, 2. forduló
Nagykőrösi Sólymok – Félegyházi TSI: 57:93

(11:30, 16:13, 8:25, 22:25)
Ideje: október 25., 17:30
Helye: Kecskemét–Katonatelep, Mathiász iskola tornaterme
FTSI: Kósa 22, Farkas 22, Fehér 19/6, Bán 6, Kószó 5/3, Várkonyi 5/3, Nagy 5/3, Oláh 4, Bánóczki 3, Kapus 2, Bozó-, Horváth-.

Következő mérkőzésünk november 8-án, szerdán 17 órától lesz, amikor is a szegedi SZEDEÁK/B csapata látogat Kiskunfélegyházára.

Regionális fiú junior bajnokság, 3. forduló
Félegyházi TSI – SZEDEÁK/B

Helye: Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok
                     

Kövessen minket a Facebookon is!