Sport 2023. október 27. 16:00

Őszi futballfesztiválokon az FTSI utánpótlás-labdarúgói

Őszi futballfesztiválokon az FTSI utánpótlás-labdarúgói
Október 21-én rendezték meg az I. FTSI Őszi Labdarúgókupát, amelyen az egyesület két csapata mellett Csongrád, Bugac, Kiskunmajsa és a Kecskemét UFC U11-es fiataljai mérkőztek. A találkozókról elmondható, hogy jó iramú, gólra törő játékot mutatott minden résztvevő csapat.

A körmérkőzésekből az FTSI I-es csapata került ki végső győztesként és emelhette magasba az első helyért járó serleget. A rendezvényen minden gárdából egyéni elismerésben részesült egy-egy játékos, akiket a hétköznapokon elvégzett edzésmunkáért, valamint a kupán mutatott teljesítményért díjaztak az edzők.

Az FTSI I. csapat tagjai: Csenki Imre, Pót Damján László, Alács Botond, Orbán Levente, Seres Levente, Kertész-Farkas Ábel, Szabó Dániel, Páli Márk.

Az FTSI II. csapat tagjai: Besze Zsolt, Szabó Kristóf, Seres Patrik, Szabó Krisztián, Sasi Alex, Görög Kevin, Szabó Áron, Tanács Levente, Buchocz-Kis Zente.


Az U7-es csapat

Október 23-án az U7, U9, U11-es korosztályok csapatai a XII. Októberi Futball Fesztiválon vettek részt. A torna helyszínének, a csepeli Csep-Gól FC pályája adott otthont. A legkisebb korosztály a csoportban egy döntetlennel és három, nagy gólarányú győzelemmel érkezett a döntőbe, ahol szintén győzni tudott az RKSK ellen, ezzel megszerezve az I. helyet a tornán.
A torna gólkirályi címét az FTSI csapatából Pót Marcell Mihály szerezte meg, 25! góllal. A csapat tagjai: Balogh Benedek, Fehér Donát, Horváth István, Pót Marcell Mihály, Tóth Péter.

A két évvel idősebb korosztályban a két győzelmet és két döntetlent követően kerültek csoportelsőként az elődöntőbe, ahol a rendes játékidő döntetlen eredményét követően büntetőkkel győzedelmeskedtek a nagy múltú Siófoki Bányász csapata felett. Sajnos a döntőben alul maradt a félegyházi együttes a Szigethalommal szemben és így a II. helyen végzett.


Az U9-es csapat

Ez a korosztály sem maradt egyéni díj nélkül, mert a szervezők az FTSI kapusát, Nemes-Nagy Áront ítélték a torna legjobb hálóőrének. A csapat tagjai: Nemes-Nagy Áron, Bartucz Gergő, Fazekas Zalán, Lajos Loránd, Lajos Levente, Nagy Márton, Nagy Noel, Ramocsa Sándor, Szabó Botond, Toldi Zalán, Vörös Csongor, Vörös Róbert

A délutáni órákban a szervezők növelték a pálya méretét és az U11-es játékosok „feszültek” sportszerű játékkal egymásnak. Az eredmények nem a legmegfelelőbben alakultak az csapatok számára, mert a végelszámolásnál az FTSI I. a VII., az FTSI II. a X. helyet szerezte meg a tornán.
Tagok: Csenki Imre Pót Damján László, Tarjányi Kristóf, Horváth Zoltán, Seres Levente, Szabó Dániel, Orbán Levente, Kertész-Farkas Ábel, Cseke Ádám, Páli Márk, Alács Botond, Schwarcz Marcell, Besze Zsolt, Szabó Áron, Tanács Levente, Sasi Alex, Görög Kevin, Szabó Krisztián, Bucholcz-Kis Zente Vaskó Zalán, Kisgyőri Levente, Endre Maximilián.

A gyerekeket felkészítő edzők: Nagy Roland, Szőke Henrik, Pót László, Magony Ottó, Polgár Szabolcs, Abonyi Péter.
             

Kövessen minket a Facebookon is!