Program 2023. november 15. 12:00

Közlekedésbiztonsági napot szervez a Süveges autósiskola

Közlekedésbiztonsági napot szervez a Süveges autósiskola
Ingyenes közlekedésbiztonsági napot tart a tanpályáján a Süveges Képző- és Vizsgaközpont november 18-án, szombaton 9 és 12 óra között. Ez már a harmadik ilyen tematikára épülő eseményük, amivel szeretnék minden korosztály figyelmét felhívni a balesetmentes és biztonságos közlekedés ismérveire. A részletekről Süveges Sándor igazgató beszélt.



– November 18-án, 9 és 12 óra között harmadik alkalommal rendezzük meg a nagysikerű közlekedésbiztonsági napot a Süveges Képző- és Vizsgaközpontban. Az ingyenesen látogatható programon szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a biztonságos és balesetmentes közlekedés bemutatására, oktatására. Minden korosztályt szeretettel várunk. A rendezvényen érdekes és hasznos programokkal várjuk az érdeklődőket: a gyermekeknek közlekedéssel kapcsolatos játékokkal készülünk, míg a felnőtteknek kihívást jelentő tesztfeladatokat állítottunk össze.



Újra lehetőség lesz kipróbálni a tavaly is nagy sikert aratott szimulátorunkat, amely lehetővé teszi a motorok, személyautók és tehergépjárművek vezetése közbeni vészhelyzetek felismerését és kezelését. Ennek révén a résztvevők a biztonságos és felelős vezetési technikák elsajátításával erősíthetik meg tudásukat.



Ezen felül a rendezvény részeként a tanpályán található műszaki bázison a látogatók autói ingyenesen állapotfelmérést kérhetnek. A Süveges Képző- és Vizsgaközpont műszaki szakemberei személyre szabott tanácsokkal látják el a látogatókat, különös hangsúlyt fektetve a járművek téli használatával kapcsolatos kérdésekre, például a párás idő, téligumi, fagyálló, fékmérés témakörében. Ennek révén a résztvevők még jobban felkészülhetnek az időjárási kihívásokra és a téli utak veszélyeire.

V. B.
      

Kövessen minket a Facebookon is!