Kitekintő 2023. november 2. 18:00

Messengert használ? – Az utóbbi évek legnagyobb változása jön

Messengert használ? – Az utóbbi évek legnagyobb változása jön
Nagyon sok olyan applikációt vagy programot használunk a mindennapokban, amelyek kapcsán bizony egy-egy apró változás óriási meglepetést okozhat, főleg akkor, ha nem tudjuk, hogy pontosan miről van szó, csak hirtelen kapunk egy értesítést, amelynek kapcsán döntenünk kell, hogy mit szeretnénk – írja a promotions.hu.

Borítókép: Getty Imgaes

Az utóbbi időben rengeteg közleményt adtak ki a nagy techcégek, amelyek óriási változásokról számoltak be. A Google a Gmail kapcsán fordít egyre nagyobb figyelmet arra, hogy biztonságban legyenek az adataink, és véletlenül se kerüljenek csalók és szélhámosok kezébe. A Facebook is egyre nagyobb figyelmet fordít erre, most azonban a Messenger kapcsán egy másfajta változás érkezik, ami annál látványosabb lesz majd.

A Facebookon lévő oldalak újabb módon juttathatják el üzeneteiket, híreiket a felhasználókhoz. Valószínűleg sokan ennek nem fognak örülni, mások pedig rendkívül hasznos újításnak vélik majd, amely segíthet tájékozódni. Az oldalak üzenetei közvetlenül a Messengerbe érkeznek majd, ez pedig elsöprő változás az eddigiekhez képest.

A Facebook-oldalak tehát közvetlenül a Messengerben érhetik majd el a felhasználókat, vagyis minket. Szöveg, kép és hang is megosztható, illetve szavazásokat is lehet majd kezdeményezni. Az új funkció a következő hetekben válik elérhetővé mindenkinek, tehát nem maradt sok idő addig, amíg elér majd hozzánk. Ami fontos, hogy az oldalak követői kapnak értesítést arról, hogy szeretnének-e csatlakozni a csatornához írta a Magyar Hírlap.
                

Kövessen minket a Facebookon is!