Program 2023. november 5. 18:00

Vonósok hete a zeneiskolában

Képgaléria
Vonósok hete a zeneiskolában
A Vonósok hete programsorozatra várják az érdeklődőket a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola Jankovszki Ferenc Koncerttermébe november 8-án, 10-én és 11-én, 17 órai kezdettel – tudtuk meg Kis-Fekete Vilmos igazgatótól.

Hozzátette: az iskolának egyik feladata, hogy a zenét minél szélesebb körben megismertessék a közönséggel, így a következő programokra is szeretettel várnak minden korosztályt. Az iskola mindenkié, az iskola a városé, így az itt folyó munka is nyilvános – fogalmazott.

November 8-án, szerdán Pusker Júlia hegedűművész koncertezik a zeneiskolában. Ahogyan évek óta, idén is magyarországi fellépése előtt hallhatjuk a művésznőt a kiskunfélegyházi iskolában. Budapesti műsora előtt két szólódarabot mutat be a helyi közönségnek, amely eseményen műismertetéssel közreműködik édesapja, a zeneiskola tanára, Pusker Imre.

November 10-én, pénteken jótékonysági hangversenyre várják az érdeklődőket az iskola tanárai és jelenlegi, valamint egykori növendékei.

November 11-én, szombaton az Alföld Quartet érkezik városunkba. A műsor a Móra Ferenc Művelődési Központ szervezésében valósul meg.

A programsorozat mindhárom eseménye igazi zenei csemege, a szólótól, a növendékek és tanárok koncertje mellett a vonós kamarazenéig nagyon sokszínű program állt össze, amelyre szeretettel hívnak és várnak minden zenekedvelőt. A koncertek ingyenesek.

Z. A.
               

Kövessen minket a Facebookon is!