Helyi hírek 2023. november 10. 18:00

Káprázatos csodák a Fővárosi Nagycirkuszban

Képgaléria
Káprázatos csodák a Fővárosi Nagycirkuszban
Karácsony közeledtével egyre nő szívünkben a várakozás a csodára, az égi ajándékra, a szeretet beteljesedésére, a fényesség megszületésére. A gyermekek kíváncsian, izgalommal telve figyelik a fa alatt felbukkanó ajándékokat, amelyek kalandos, szórakoztató játékokat ígérnek.

A cirkusz csodaládája is megannyi titkot rejteget, világhírű, fesztiváldíjas műsorszámok repítik el a közönséget egy olyan varázslatos világba, amelyben a béke, az egyensúly, a játékosság, a bizalom, s nem utolsó sorban a humor éppúgy megjelenik, mint a lehetetlen feletti győzelem, az emberi teljesítőképesség határain túli diadal.

Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok, bámulatos trükkök, barátságos kutyák és lovak várják a nagyérdeműt, akiket a világ egyik legjobb bohócpárosa kalauzol végig az előadáson.

A Fővárosi Nagycirkusz Csodaláda című műsora a Lázár Ervin Program keretében a Batthyány Lajos Általános Iskola nyolcadikosainak is elhozta, megelőlegezte a karácsony csodáját! És hogy mit rejtett még a Csodaláda? Az igazi titkot: a szeretet titkát. Csodálkoztunk, nevettünk, és azon kaptuk magunkat, hogy mosolyogni kezdtünk, egymásra néztünk.

Ezt a titkot rejti még a karácsonyi csodaláda. Azt az ajándékot, hogy tudjuk egymást szeretni, tudunk egymásra figyelni, meg tudjuk ölelni egymást. Ez a nagy titka a karácsonynak is, és ezt az ajándékot adja a Fővárosi Nagycirkusz a közönségnek.


„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”  
(Márai Sándor)


Forrás: blog.lamome.hu, fnc.hu, utazzitthon.hu, batthyanysuli.hu
                        

Kövessen minket a Facebookon is!