Helyi hírek 2023. november 21. 20:05

Több mint kétmilliós segítség Majának és Máriónak

Több mint kétmilliós segítség Majának és Máriónak
Ismét páratlan összefogásról tett tanúbizonyságot Kiskunfélegyháza november 21-én, kedden. Egy család és két súlyosan beteg gyermek, Maja és Márió megsegítésére ismét sütivásárt rendeztek, amelynek eredménye 2 287 130 forintot tett ki.  

Borítókép: Fantoly Márton

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Tourinform iroda, Bajzák Andrea ifjúsági referens, valamint Kovácsné Nagypál Anita és az állandó önkéntes segítők munkájának köszönhetően jelentős összeggel tudják támogatni a rendezvényt követően a családot. A nap folyamán két helyszínen, a városháza előtt és a piac bejáratánál folyt a sütemények árusítása, amelyek utánpótlásáról folyamatosan gondoskodtak a városlakók. A sütivásárt megelőző gyűjtések is segítették a munkát: a Platán Utcai Általános Iskola és a Batthyány Lajos Általános Iskola 612 000 + 277 890 forinttal járultak hozzá a bevételhez. A Dél-100 Kft. jóvoltából az összeg 141 800 forinttal tovább növekedett. A két helyszínen értékesített sütemények a nap végén gyarapították a gyűjtést: a piacnál 242 355 forintot, míg a hivatal előtti árusításból 1 013 085 forintot sikerült összegyűjteni.

A szervezők hálás szívvel köszönik a segítséget az önkénteseknek, a süteményt felajánlóknak, a vásárlóknak és mindenkinek, aki valamilyen formában is segítette a rendezvény sikerét.

Z. A.
 

Kövessen minket a Facebookon is!