Helyi hírek 2023. december 1. 10:00

Körkérdés: Milyen éve volt és mire számít a következőben?

Körkérdés: Milyen éve volt és mire számít a következőben?
Kinek mit hozott 2024, és mit remél a következő esztendőtől? Ezúttal erre vártunk választ olvasóinktól.

Patyi Zoltán (52)
– Az idei évem mind a magánéletemben, mind pedig a sportban sikeresnek mondható. 2023-ban több erőemelő kupát is szerveztünk, amelyek sikerét a világszövetség vezetősége is elismerte. Decemberben még egy versenyt tartunk, amire eddig mintegy 460 nevezés érkezett. Ez az év nemcsak szakmai sikereket hozott, hanem a magánéletemben is örömökkel gazdagodtam: májusban született meg az első unokám, és jövőre érkezik a második. A munka mellett szeretném kiélvezni az időt, amit velük tölthetek.




Szabó Elisabeth (33)
– Kiteljesedettnek érzem az életem: van két egészséges, ügyes gyermekem és egy szerető, támogató családom. A lányom és a fiam már elég nagyok ahhoz, hogy több időt szánhassak a karrierem építésére és a tanulmányaim folytatására. Az elkövetkezendő években szeretnék diplomát szerezni, ezzel megalapozni a családom anyagi biztonságát, valamint példát mutatni a gyermekeimnek, hogy soha sincs késő belevágni valami újba.




Oreskó Tünde (27)
– Egyedül nevelem két gyermekemet, az idei évben nagy öröm ért, ugyanis elfogadták az önkormányzati bérlakásra beadott igénylésemet. Ha minden jól megy, jövő áprilisban be is fogunk tudni költözni. 2024-től egy jobban fizető állást remélek, ami könnyebbé tenné az életünket.




Buza Flórán (65)
– Az elmúlt években félembernek éreztem magam, mert nem volt érettségim. Nagyon büszke vagyok arra, hogy hatvan felett bepótoltam ezt a hiányt, és jó eredménnyel le tudtam vizsgázni. A következő években szeretném politikai ambícióimat kibontakoztatni a roma közösség érdekében.  

V. B.
            

Kövessen minket a Facebookon is!