Helyi hírek 2014. február 12. 07:33

A család jelentette a legtöbb örömöt

Képgaléria
A család jelentette a legtöbb örömöt
Farkas Pálnét köszöntötték február 10-én 90. születésnapján a Hunyadi utcai otthonában. Rózsika néninek Kapus Krisztián polgármester virágcsokorral és oklevéllel, a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény munkatársai pedig a virágcsokrok mellett szép idézetekkel, és segítségnyújtásuk további felajánlásával kedveskedtek a szépkorú hölgynek.

 

Az ünnepi torta megszegését követően Rózsika néni nagyon röviden összefoglalta élete történetét. Szegények voltunk mindig, a szegénység hajtotta életünket. Két férjemet veszítettem el, ma egyedül élek a Hunyadi utcában. Persze azért voltak örömteli pillanatok is az elmúlt 90 év alatt. Számomra a legszebbek ezek közül, amelyek a lányom, a két unokám és a dédunokám születéséhez kötődnek. Örömmel jelentem be, hogy szeretteim köre hamarosan egy újabb jövevénnyel, dédunokával gyarapszik.

Mindezekhez már kissé szomorúan tette hozzá, hogy fájós lábai miatt nem tudja rendszeresen látogatni kedvenc nyugdíjas klubját, de igyekszik minél gyakrabban egy-egy rövid sétát megtenni a ház körül. Ideje nagy részét televíziónézéssel és rádióhallgatással múlatja, alig várva, hogy találkozzon családtagjaival.

 

H. S.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!