Hirdetmények 2023. december 6. 12:00

Tájékoztató a téli szünidei étkeztetésről

Tájékoztató a téli szünidei étkeztetésről
Déli meleg főétkezést kínál 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a téli szünet munkanapjaira december 21-étől január 5-éig a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

Borítókép: MTI illusztráció

A jelenlegi tanév téli szünetében 9 munkanapon át nyújtja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a polgármesteri hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához, telefonon a 76/562-047-es számon adnak tájékoztatást.

A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget Kiskunfélegyházán, a Hunyadi u. 6. szám alatt.

A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiumának konyhája végzi, amelynek címe Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34 szám, bejárat a Lidl felőli kapunál.
             

Kövessen minket a Facebookon is!