Helyi hírek 2023. december 7. 18:05

Mikulás nap angolul

Mikulás nap angolul
December 6-án, Mikulás napon a Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói is részt vettek a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium által megrendezett éves angol versenyen, ahol kiváló eredményt értek el. A megmérettetésre 22 csapat indult különböző iskolákból és településekről. A résztvevőknek főként logikai és ügyességi feladatokat kellett megoldaniuk.

A 8. z osztályos Gulyás Réka, Hideg Zita és Csuka Nadin alkotta „Straight Outta Barbie Land” csapata a 6. helyezést érte el, amely eredményre nagyon büszkék lehetnek. A versenyen részt vett még a szintén 8. z osztályos Konkoly János Csongor, László Milán, Zsigó Attila alkotta „Skellies” csapat, akik szintén szép eredményt értek el. Felkészítő tanáruk: Szepesi István



A versenyen továbbá részt vett és szép teljesítményt nyújtott a 7. z osztályból Palatinus Fanni, Kékkői Hunor, és a 7. a  osztályos Nagy Dominik, akik együtt alkották a „Josh Hutcherson's used sock” csapatát. Ezen kívül képviseltette magát a 8. a osztály is Kis Barnabás, Hideg Balázs és Szalkai-Szabó Csanád tanulókkal, akik a „Cheeseburgas” elnevezésű csapatban mérették meg magukat. Felkészítő tanáruk: Vass Viktória Csilla.

A gyerekek kivétel nélkül nagyon ügyesek voltak és mind nagyon jól érezték magukat, büszkék lehetnek eredményeikre. A vetélkedőt követően meglátogatta őket a PG Mikulása is, illetve az eredményhirdetésre várva egy kellemes uzsonnázásban volt részük.

Szepesi István, batthyanysuli.hu

                         

Kövessen minket a Facebookon is!