Helyi hírek 2023. december 10. 16:00

Évértékelő gyűlést tartott a bajtársi egyesület

Képgaléria
Évértékelő gyűlést tartott a bajtársi egyesület
Évértékelő gyűlést tartott december 8-án a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének Dél-alföldi régiója. A résztvevőket a Desperado Étteremben fogadták, ahol az elnökség bemutatta a BEOSZ DAR vezetőségét, amelynek 80 százaléka a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület vezetői és tagjai közül került ki.

Az elnök, Hideg István, röviden értékelte az elmúlt évet, kiemelve a tagegyesületek által megvalósított programokat és a városok tisztségviselőitől eredő elismeréseket. A tagegyesületek vezetői is beszámoltak tapasztalataikról, és köszönetet mondtak a társklubok részvételéért. A jövőben is hasonló együttműködésre van szükség a jó és tartalmas rendezvények megvalósításához – emelte ki az elnök.

A rendezvény végén Hideg István felhívta a figyelmet a 2024-es munkaterv előkészítéséhez szükséges adatok fontosságára, a tagegyesületek létszámának pontosítására, a beszámolók időpontjáról és a tagegyesületek által tervezett eseményekről való tájékoztatás fontosságára. A rendezvény karácsonyi hangulatban zárult.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton   
   

Kövessen minket a Facebookon is!