Helyi hírek 2023. december 10. 06:00

Kihirdették a szilveszteri futás rajzpályázatának nyerteseit

Képgaléria
Kihirdették a szilveszteri futás rajzpályázatának nyerteseit
Kihirdették a XXXII. Jótékonysági Jogging Plus Szilveszteri futás, „Rollsped-futam”, utcai futóverseny rajzpályázatának nyerteseit december 9-én, az önkormányzat aulájában. A legjobb kilenc rajz készítője a saját rajzával nyomatott pólóval, egy kupával és egy oklevéllel gazdagodott.

Balla László alpolgármester szívből gratulált a rajzpályázat győzteseinek, elismeréssel nyilatkozott a sok szép alkotásról. Beszédében hangsúlyozta, reméli, minél többen részt fognak venni a szilveszteri futóversenyen, ahol mindenki a saját felkészültségi állapotának megfelelő távon jeleskedhet. Végezetül további szép ünnepvárást kívánt a jelenlévőknek.

A díjátadón részt vettek a kis művészek, a családtagjaikkal, Balla László alpolgármester, Szűcs-Szabó Sándor, a Rollsped Kft. ügyvezető-igazgatója, Fekete Krisztina, a Dél-100 Kft. munkatársa, Csernus Krisztina, a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda intézményvezetője, Lajos Norbert, a Nor-Bike Kft. ügyvezetője, Kószó Éva és Németh László, a Jogging Plus Sportegyesület képviselői. Az esemény végén Fekete Krisztina ünnepélyesen átadta Csernus Krisztinának a Dél-100 Kft. ajándék zsírkrétáit, amit a cég minden rajzpályázaton indult gyermeknek felajánlott.

A rajzpályázat győztesei:
Bíró Anna Dózsa – Dózsa György utcai Óvoda
Fekete Loretta – Kossuthvárosi Óvoda
Görög Zétény Milán – Százszorszép Óvoda
Kovács Hanna – Kossuthvárosi Óvoda
Lantos Gergő – Dózsa György utcai Óvoda
Nagy Nikolett – Százszorszép Óvoda
Németh Ráhel – Dózsa György utcai Óvoda
Pecz Réka Renáta – Százszorszép Óvoda
Zöldi Kolos Dózsa – Dózsa György utcai Óvoda

V. B.

Fotó: Fantoly Márton   
        

Kövessen minket a Facebookon is!