Helyi hírek 2023. december 20. 19:00

Áldott karácsonyt és boldog új évet Félegyháza!

Áldott karácsonyt és boldog új évet Félegyháza!
Újra adventi pompába öltözött Kiskunfélegyháza. Így várjuk a fény dicső győzelmét a sötétség felett, Jézus születésének ünnepét, az esztendő végét.

Borítókép: Görög Anita

A formás normand fenyőt a felajánló Nánássy János és családja Széchenyi utcai otthonának udvaráról szállította a Petőfi-térre a VÉPFU Kft. Itt öltöztette hófehér díszekbe a szokásos kreatív csapat, hogy beteljesítve küldetését a város karácsonyfájává nemesedjen.

Éjjel és nappal további kedves részletek sora járul hozzá a városlakók örömteli ünnepvárásához a felékesített városrészi karácsonyfáktól a belvárosi díszkivilágításon és a gyerekeknek épült labirintuson át az óriáskerékig. Bár a jégpályát idén nem állították fel – a másfél hónapos működés idejére becsült mintegy 50 millió forintos költséget jelen helyzetben nem vállalta az önkormányzat – számolatlan helyszínen és eseményen hangolódhatnak a félegyháziak. A templomokban, a közös adventi gyertyagyújtások alkalmával, a város intézményeiben, műhelyeiben rendezett kulturális és közösségi programokon, lélekemelő együttléteken, koncerteken és irodalmi műsorokon mindenki megtalálhatja a hitének, érdeklődésének, korának megfelelő tartalmas időtöltést. Váljon mindez az itt élők örömére az advent és az év végi ünnepek minden napján!

             

Kövessen minket a Facebookon is!