Helyi hírek 2023. december 21. 10:00

30 éves a Rollsped Kft.

30 éves a Rollsped Kft.
A 30 éves fennállását ünneplő Rollsped Kft. az elmúlt időszakban letette névjegyét a nemzetközi fuvarozás területén, amelynek sikerét bizonyítja, hogy napjainkban a közúti fuvarozói toplista első száz cége között szerepel. A fejlődés dinamizmusát mutatja, hogy a cég az elmúlt 10 évben az árbevételét megháromszorozta, a flotta és az alkalmazottak létszáma a duplájára nőtt.

A szakmai fejlődés további lépcsőfoka volt, hogy a nemzetközi fuvarozás mellett 4 évvel ezelőtt kiépítették a belföldi gyűjtőszállítmányozási rendszerüket, amelynek keretében országosan időgarantált szolgáltatást nyújtanak ügyfeleik részére, mintegy 6000 palettát szállítva havonta.

Az elért sikerek új környezetet teremtettek, amely meghatározta a következő nagyszabású projektet a megrendelések gyors, jó minőségű és hatékony teljesítésének érdekében.

2023 októberében adták át 2500 m2 alapterületű logisztikai központjukat, amelyben a raktározás során ellenőrzés alatt tartható minden termék, ez elősegíti a gyors szállítást. Fő feladatuk a termelés folyamatosságának hatékonysága, ügyfeleik megelégedettségének növelése. Raktározási szolgáltatásaikat 2200 paletta kapacitással, 7 rakodórámpán rugalmas munkaidőben végzik.

Várják leendő ügyfeleiket logisztikai raktárukban, amelyben lehetőség nyílik egy olyan komplex szolgáltatás igénybevételére, amellyel professzionális szintű kiszolgálást tudnak nyújtani a raktározni kívánt áru célba juttatásához akár cross dock szolgáltatással, a konténerkirakodástól a komissiózásig, saját gépjárművekkel is.

Amennyiben cégének, partnerének logisztikai szolgáltatásra van szüksége, érdeklődhet a
[email protected] e-mail címen vagy a +36 70 519-5809-es telefonszámon.

(X)
         

Kövessen minket a Facebookon is!