Helyi hírek 2023. december 15. 18:00

December 19-éig van lehetőségük segíteni

December 19-éig van lehetőségük segíteni
December 19-éig segíthetik a rászorulókat tartós élelmiszerrel a "Legyen minden üres tányér tele étellel és szeretettel " adománygyűjtő akcióban.

Bajzák-Csikós Ágnes szervező – aki több éve advent idején hirdeti meg a jótékonysági eseményét – elmondta, hogy minden kis felajánlásnak nagyon örülnek, kilogramm liszt segítség lehet ezekben az időkben. A Torony ABC-ben elhelyezett gyűjtőkosár december 19-éig várja a felajánlásokat tartós élelmiszer formájában, de természetesen – ahogyan az elmúlt években – idén is kihelyezett perselyekbe is lehetőségük van pénzadományaikat elhelyezni. A perselyek december 18-áig a következő helyszíneken érhetők el: Bubu Kávézó, NOR-BIKE Kerékpár szaküzlet és szerviz valamint a WodFactory edzőteremben.



Bajzák-Csikós Ágnes örömmel számolt be róla, hogy a gyűjtés ismét megmozgatta a segíteni szándékozókat, hiszen a tartós élelmiszer és pénzbeli felajánlások mellett többek között a Zolinho Egészségsziget tulajdonosa, Kürtösi Zoltán egy napi bevételével segítette a gyűjtést, valamint 2 darab, 5 alkalmas edzőtermi bérlet, illetve dísznövények is helyet kaptak. Utóbbiak árveréséből befolyt összeg gyarapítja a perselyek tartalmát.

A csomagokat december 20-án szállítják ki.

Z. A.
                 

Kövessen minket a Facebookon is!